snöras!!

så här ser det ut utanför min dörr... *less* jag som skulle städa o baka ikväll.. kommer folk o fikar i morgon så det måste göras.. sen så måste jag få bort snön för annars kan jag inte gå o köpa tårt ingredienser imorgon, kommer ju aldrig förbi med tvillingvagnen:(

blir nog en lång natt.. kl är halv tio och mina barn sover inte ännu heller

image37image38

Kattungar

vi fick kattungar natten mot i fredags:) det var två stycken som överlevde efter att jag var tvungen att hjälpa katten våran. det vart lite komplikationer:(

dom är bara sååå söta, ska lägga in bild så fort jag har laddat batterierna i kameran så jag kan föra över till datorn.

annars så har jag varit sjuk i en vecka ungefär, i söndags var vi och tittade på hundvalpen som min mamma har tagit på prov. fast vi visste ju inte om att hon hade den förrän vi kom dit. var en liten överraskning. den var jätte söt och hete daisy.

idag var vi (jag och barnen) och hälsade på hos tessahs mormor. första gången jag fick se pojkarna irl:) nathanael och lina lekte jätte bra ihop. borde fara och hälsa på nångång så att dom får leka lite med varandra, det är bara så jobbigt att ta sig nånstans utan körkort:(

funderar på att flytta men vet inte vart.. vill iaf inte bo inne i nån stad och jag vill ha ett hus, helst med garage åt B.

lina och ebba gick och la sig nu på kvällen och det var tyst där uppe så jag tänkte att jaja dom har väll somnat då, efter ca 1timme började lina skrika jätte mycke så jag var upp och kollade till henne då satt hon bakom tältet i ett hörn och skrek så uppenbarligen hade hon somnat där, jag frågade vad hon gjorde där så sa hon att mamma inte se.. sötunge.. nåja nu har jag lärt mig att jag kanske måste kolla till dem när jag tror att dom har somnat.

ska försöka sätta in bilder och sånt i morgon, om jag hinner.. måste ju städa och baka då det kommer massa folk och ska äta tårta nu när jag blir gammal:)

kul att ni har fortsatt kika in i min blogg fast jag inte har hunnit skriva på ett bra tag

EFTERLYSNING!!! tjejkläder i XS eller XXS, var hittar man dom????

min lillesyster är 19 år och väldigt liten. hon har svårt att hitta kläder som passar.

så nu behöver jag HJÄLP!!! var hittar man dessa kläder??????

maila eller lägg in som en kommentar åt mig så är ni jätte snälla

morgon:)

nu är klockan tio, har redan bytt blöjor, klätt på barnen, låttit dom se en film, gett dom välling, letat efter kattungar (verkar inte ha kommit några ännu:( )
städa upp sidor eller bitar av sidor från en bok, klätt på mig själv, letat i tvättkorgarna efter extra kläder till dagis.
klätt på ungarna ytterkläder.jagat barn som ville smita. letat nallar och nappar.

 gått till dagis med dom, vilket inte alls var roligt då de e hjulspår i de som vart slask o nu har frysit under natten, dessutom så halt på en del ställen så jag har tagit ett steg framåt och ett halvt steg bakåt typ.
ebba hade somnat då vi kom fram så jag fick väcka henne. det tog sin lilla tid de oxå.. sen var hon ledsen när mamma skulle fara.

åkte snålskjuts med K hem.
försökt spetta bort lite mer is men det ville sig inte.
jag har nyss uppgraderat mina byggnader i tribalwars och ätiti en smörgås.

En helt vanlig morgon alltså!

nu ska jag ta o koka kaffe o sen börja vika all tvätt o städa barnens rum. var ganska pigg igår kväll så har fått städat upp alla leksaker i resten av huset o så tvättade jag en maskin kläder, torktumlade en maskin och körde diskmaskin. bakade även muffins på kvällen, vart SÅÅÅÅ sugen på nått gott

Nu är våren här!!!

Idag har jag och flickorna tagit lite sovmorgon, den var nog halv åtta då vi vaknade. Morgonen var ganska lugn, flickorna lekte i sitt rum o jag låg i sängen o drog mig, ville inte alls stiga upp idag.

 sen sov ebba lunch medans jag o lina var o eldade och fixade med tvätten. alltså tömde torktumlaren, drog ner kläder från sträcket, tömde tvättmaskin, hängde upp tvätten o slängde igång en ny maskin.

sen har lina lagt puzzel medans jag tömde diskmaskin.

sedan vaknade ebba o jag kokade potatis.

gick ut, o ungarna lekte i snön medans jag spetade bort is från bron. är som en hockeybana på halva min gård.
Lina fastnade flera gånger i snön så jag fick krypa på alla fyra för att få lös henne.

sen var det middag, sen kolla barnen på film medan jag städade köket. sen var det läggdags, tog bara 2 timmar o få dom att somna.

efter de har jag städat o bakat muffins... nu sitter jag o spelar tribalwars. har fastnat i det där spelet:S

ska gå o läsa en stund i sagan drakens återkommst sen uppgradera mina hus o skicka iväg soldater innan jag går och lägger mig.

imorgon tänkte jag försöka städa i bloggen, den ser så tråkig ut....


våtservetter

http://www.testfakta.se/Article.aspx?a=11674  min gubbe hittade denna artikel där det finns ett test av olika våtservetter och hur mycket olika ämnen det är i dom.

tur att dom jag brukar köpa hade typ näst minst av sånt.. brukar använda oparfymerade icas och willys. i nödfall köper jag coops då det är det enda dom har på affären här ute..

vilka brukar ni använda??

RSS 2.0