kampen mot klockan

hon som har huset som vi vill ha ringde oss i fredags, hon prutade llite på priset åt oss. det är ett annat par som är intresserade av det men hon ville hellre sälja det åt oss.

fick lån till största delan av huset så nu har vi en kamp för att försöka få ihop resten av pengarna. ca 70 tusen.

min lillesyster är så jätte snäll så hon kommer att låna mig ungefär 10 tusen kronor.
betalade av räkningarna igår och fick betalt allt med pengar över:) första gången på 3 år som jag inte har nån räkning som ligger o släpar:D känns såååå skönt.

så  ikväll ska jag gå igenom huset och se vad jag kan sälja iväg... vill ju såå gärna ha det där huset, det var helt perfekt för våran familj.. skulle vara såå skönt att få ett garage, få olika sovrum till barnen (omöjligt att få dom o sova i samma rum) o så slippa vara orolig för att dom ska bli på körda hela tiden, o sååå nära till bussen för mig o skolan för barnen då dom ska börja där..

hoppas hoppas hoppas jag hinner få ihop dessa pengar..

uppdatering med lite bilder

lite sent ute med endel kanske

kattungarna när dom just kommit ut

nyfödda

sååå söta, ska ta ett nytt kort i morgon, nu e dom ca 10 veckor gammla



Pappas tjej tror jag:D




hehe kul o läsa när det är en massa bilder


så var det påsken med påskägg



mest kläder i men dom fick mamma ta hand om:D

o så var det påskägg o glass hos gammel mommo o gammel moffa



ebbsan tycker det är gott med glass






o sen har jag ju fått en stor tjej som skulle sitta pottan men nu e hon ju ännu större förstås o ska sitta "Tojja"






ja då var det dagens händelser.. har vart o kollat på ett hus för nån vecka sen fick besked från banken idag o måste lägga allt för mycke pengar själv för att lyckas skrapa ihop det på några dagar:(
synd för jag ville ju verkligen ha DET huset

imorse gick jag till Tina efter jag fört barnen på dagis o så for vi på IKEA:D hade dock inga pengar just o visste ju inte hur det skulle bli med huset så ides inte handla nått..

nåja vi plockade på oss det vi skulle ha o så käkade vi så klart:D det var jätte gott.

TACK för lunchen:D

när vi kom till kassorna så stod dom stilla så vi blev less o lämnade kundvagnen o gick iväg.. for o skulle köpa blommor.. haha rätt årstid o allt fanns ju typ inga kvar, nåja vi plockade ihop lite, köpte tre plantor själv för de ser så tomt ut i min blombänk o tina hittade endel tillslut även om det inte var det hon egentligen ville ha, men fint blev det då dom kom ner i krukorna.

sen o hämta barnen på dagis eller ja tina hämtade sin tös medan jag gömde mig i bilen:) for o drack kaffe i lugn o ro o sen var det bara för mig att hämta mina övertrötta o tjuriga barn..

nu har dom somnat, eller ja för en timme sen kanske, men innan dess så var Lina bara tvungen o se om det gick o riva i tapeterna*suck* bara o tapetsera om om jag inte lyckas pussla ihop den igen, vilket nog är bäst då det är i barnens rum o lär bli ner rivet fler gånger..

orkar verkligen inte få ner mina blommer i jorden idag.. ska knalla  i säng strax.. eller måste nog hoppa i duschen först oxå, hinner ju aldrig göra det på mornarna då jag sover så länge jag bara får innan barna vaknar..

morgondagens planer är att få sååå fint väder som möjligt så man kan ta det lite lungt för en gångs skull..

tjohopp hoppas det blir en varm dag så man kanske får lite fär

hmm

jaha då vart det ju inte att uppdatera iaf då, försökte städa igår men gick inte så bra ebba ville inte somna o när hon väl gjort det så vaknade hon nästan med en gång igen o var uppe typ halva natten.

idag är dom jätte tjuriga o vill inte somna, blir vansinnig snart på allt pipande, tjutande o tjurande o inte gör det det bättre att jag knappt har fått sova på nätterna, barnen är snuviga oxå. ska till arbetsförmedlingen på kurs på morgonen så jag hoppas verkligen att dom ska somna snart så jag hinner fylla i alla papper o göra allt som måste göras hemma, typ hänga tvätten, klippa klart gräset o fixa diskmaskinen..


måste göras idag så jag blir väll utan sömn i natt igen då...




tack Tina för sällskapet på dan idag, annars hade jag nog somnat ifrån barnen idag är sååå slut.

länge sen

nu är det väldig länge sen jag har skrivit i min blogg sist.. ska ge er en uppdatering om allt i kväll. måste mata barnen och så först..:) ska ladda batterierna till kameran oxå lite så att jag kan lägga in lite.

tjo så länge

RSS 2.0